2 hafta önce Devrek

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Devrek Belediyesi tarafından hazırlanan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Kaside programıyla Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı.

2 hafta önce Devrek

Devrek İlçesi sevilen  esnafından merhum Hacı Hüseyin Boncukoğlu'nun oğlu, Ömer, Muhterem ve Cemali Boncukoğlu'nun abileri, Ali, Rıdvan, Sinan ve Sercan Boncukoğlu'nun babaları, Hacı Halil Boncukoğlu yaşlılığa bağlı tedavi gördüğü hastanede 71yaşında  vefat etti.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen “2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni”ne katıldı.

2 hafta önce Siyaset

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan,  ilçe kongrelerinin yaklaşması dolayısıyla Kdz. Ereğli ve Alaplı İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Çağlayan açıklamasında, Hep birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz. Davamızı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2 hafta önce Zonguldak

Elvanpazarcık Belde Belediye Başkanı Ümit Uzun, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Beyhan İnce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 hafta önce Zonguldak

Gökçebey ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz'ün Çaycuma ilçesine atanmasının ardından Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Fazıl Aytaş getirildi. Aytaş'ın atanma kararnamesi ise tebliğ edildi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi 85-90 yıl önce ekmek karnesi dağıtmıştı, şimdi de parası yetmeyenlere bedava ekmek ve yemek dağıtılıyor

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta başında etkili olan şiddetli yağış sonrası çöple dolan liman temizlenmeyi bekliyor.

2 hafta önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığına Feyyaz Öz atandı.

2 hafta önce Zonguldak

Kocaeli Kongre Merkezindeki kitap fuarına katılan Zonguldaklı şair-yazar Gülden Işık’ı arkadaşları yalnız bırakmadı

Backlink Paketleri