2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) iş birliğiyle düzenlenen “1. LİYAKAD Eğitim Semineri,” 2-3-4 Ekim 2024 tarihlerinde Zonguldak’ta yapıldı. Eğitim semineri, okul müdürlerine yönelik olarak gerçekleştirilen paneller, atölye çalışmaları ve eğitimlerle dolu üç gün boyunca devam etti.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Avukat Ş.G. (27), seyahat ettiği yolcu otobüsünün muavini O.K.'nin kendisine mesaj ve video yoluyla cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

2 hafta önce Karabük

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, eylül ayında kadınların korunmasına yönelik 94 koruma ve tedbir kararı alındığını söyledi.

2 hafta önce Zonguldak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ‘Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi’ hayata geçti. Projenin amacı; evlenmeyi planlayan çiftlere ekonomik, psikolojik ve sosyal destekler sunarak evliliklerinin sağlam bir temele oturmasını sağlamaktır.

2 hafta önce Devrek

Devrek’te Filistin’e saldırılarının yıldönümünde basın açıklaması düzenlendi.

2 hafta önce Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Garaj Amirliğini ziyaret ederek, mesai arkadaşları ile bir araya geldi, sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

2 hafta önce Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dolgu alanında hafriyatı boşaltmak isteyen kamyonet devrildi.

2 hafta önce Zonguldak

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Kamu-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları, bu hafta sonu Zonguldak’ta olacak.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta şehit mezarlarının talan edildiği iddiasıyla ilgili Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu açıklama yaptı.

Backlink Paketleri