2 hafta önce Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesine emniyet müdürü olarak atanan Nihat Özdemir görevine başladı.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta özel bir maden ocağının yakınında bulunan evlerde meydana gelen çatlaklar sebebiyle mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşıyor.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

SAKARYA'nın Sapanca ilçesinde 4 kişiyi tabanca ile yaralayan bungalov tesisi sahibi V.E.B.'nin (43) olay sırasında 10 kişilik grubun saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

2 hafta önce Düzce

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı derslerine başladı. Yeni dönem ile birlikte çocuklar istek ve yetenekleri doğrultusunda 20 farklı atölyeden faydalanacak.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

ERDEMİR'İN desteğiyle İtalya'nın Milano kentinde gerçekleştirilen SteelOrbis İtalya Forumu’nda; Erdemir Uluslararası Satış, Pazarlama ve Satış Direktörü Meltem Alim Atmaca çelik piyasalarını değerlendirirken, Operasyonel Mükemmellik Direktörü Tayfun Kocabaş da sürdürülebilirlik konusunda Erdemir'in kalitesini ve çözümlerini dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar ile paylaştı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Geçtiğimiz gülerde İstanbul'da işlenen kadın cinayetleriyle ilgili sosyal medyadan suçu övücü paylaşım yapan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

İki yıl önce eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği komşusu M.Y.’yi beyzbol sopasıyla dövüp, cinsel saldırıda bulunan ve bu anları kaydedip, şantajla otomobilini kendi eşinin üzerine devrettirdiği iddiasıyla yargılanan Halil Zorlutuna ile eşi F.Z. ve komşuları Ümit Y.’ye mahkemeden ceza yağdı

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Fatih'te 84 yaşındaki adamın cenaze namazı kılınacağı esnada tabuttan sesler geldi. Sağlık ekiplerinin yaşadığını tespit ettiği adam hastaneye kaldırıldı

2 hafta önce Zonguldak

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak ili Temsilcisi Şahin Ören ve Kamu-Sen yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına atanan Çağatay İpekçi ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 hafta önce Bartın

Bartın Üniversitesi (BARÜ) paydaşı olduğu TEKNOFEST Akdeniz’e katılarak yoğun ilgi gören standında bilim ve teknoloji tutkunlarıyla bir araya geldi. BARÜ'nn standı Adanalıların yoğun ilgisini gördü.

Backlink Paketleri