2 hafta önce Türkiye Gündemi

Ankara'nın Haymana ilçesinde kontrolden çıkan kuzu yüklü tırın devrilmesi sonucu çok sayıda küçükbaş hayvan telef oldu.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta yüzde 100 engelli raporu bulunan bir baba oğlunun okulda verilen yemek hakkının kesilmesine tepki gösterdi.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

ŞIRNAK Valiliği, İdil ilçesinde 7 Ekim’de kaldıkları yatılı Kur’an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Enes Düzgün (14) ile Enes Arız’ın (15) bulunduğunu duyurdu.

2 hafta önce Bolu

Bolu'da 4.10 metre yükseklik kapasitesi olan alt geçitten geçmek isteyen tır, yüklü tomrukları yola düşürdü. Tır sürücüsüne "yük düşürmek" suçundan cezai işlem uyguladı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Ankara'da madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, kendisiyle konuşmak isteyen komşularını bıçakla yaraladı. Kaçan komşularının ardından pompalı tüfekle ateş açan saldırganın o anları binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

2 hafta önce Sağlık

Karın ağrısı ve yürüme güçlüğü şikayetiyle hastaneye giden H.O.'nun (64) karnından, ameliyatla 26 kiloluk tümör çıkarıldı.

2 hafta önce Bolu

Bolu'da apartmanın giriş kapısının üstüne çıkan 7 yaşındaki çocuk, yaklaşık 2.5 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Artvin’in Arhavi ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 8 bin 877 gram kubar esrar ve 10 kök kenevir ele geçildi.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Kırıkkale'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 37 litre alkol ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

2 hafta önce Karabük

Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, Türkiye genelinde düzenlenen ‘TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda TRT Özel Ödülü’nü kazandı.

Backlink Paketleri