2 hafta önce Zonguldak

Çaycuma’da Nebioğlu İlkokulu öğrencileri, emniyette trafik eğitimi aldı

2 hafta önce Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

2 hafta önce Çaycuma

Zonguldak İl Özel İdaresi, Çaycuma ilçesinin Koromanlar ve Muharremşah köyleri arasında kalan grup yollarında 8 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamladı. Çalışmanın ardından yol trafiğe açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

2 hafta önce Zonguldak

Çaycuma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Şehit Astsubay Salim Uçar Ortaokulu'nda öğrenci velilerine yönelik bir eğitim düzenledi. Eğitimde, 6284 sayılı kanun ve bağımlılıkla mücadele konularında kapsamlı bilgiler verilerek aile içi şiddet ve bağımlılık konularında farkındalık oluşturulması amaçlandı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

7 yaşındaki kız çocuğunu toprak birikintisinin arkasına götüren ve cinsel istismar girişiminde bulunan şüpheli H.T. yakalanıp, gözaltına alındı.

2 hafta önce Zonguldak

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu'ndan TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz'a ziyaret

2 hafta önce Devrek

Devrek'te düzenlenen açılış töreniyle hizmete giren Okay Optik, bölge halkına gözlük ve lens alanında hizmet vermeye başladı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp ardından yaklaşık 50 metre yükseklikteki şarampolden aşağı yuvarlanan yolcu otobüsünde ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı.

2 hafta önce Devrek

Devrek'te meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi basın bürosundan yapılan açıklamada “Belediyemiz tarafından 14-19 Ekim tarihleri arasında Belediye Sineması’nda gösterime girecek olan filmler ücretsiz olarak sunulacaktır.

Backlink Paketleri