1 hafta önce Türkiye Gündemi

Kayseri'de 1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından 'Memleket Hastanesi' olarak açılan hastane binası 1 asırdır ayakta duruyor. Acıbadem Sağlık Grubu tarafından 2009 yılında restore edilen bina hastane olarak kullanılmaya devam ediyor.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, 7-13 Ekim 2024 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri açıkladı.

1 hafta önce Karabük

Karabük Üniversitesi paydaşlığında gerçekleştirilecek olan “Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3”, 17-19 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak.

1 hafta önce Zonguldak

Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilciliği Acılık Dere Islahı çalışmaları kapsamında basın açıklaması yaparak sitem etti.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi, Kent Lokantası’nın haftalık menüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Nakliyat şirketinde hamal, evinin eşyasını taşıdığı kadına cinsel saldırıdan gözaltına alındı

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ın Acılık Caddesi’nde her pazartesi kurulan sosyete pazarı, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Mağaza fiyatların üçte birine satılan ürünler, pazarı cazip hale getiriyor.

1 hafta önce Zonguldak

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Amasra Maden faciasının anmasında önemli açıklamalarda bulundu

1 hafta önce Siyaset

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurul sonrasında mazbatasını alan Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan yönetim kurulu ile bir araya gelerek görev dağılımını yaptı

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem tarafından hayata geçirilen kent lokantası büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar lokantanın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Backlink Paketleri