1 hafta önce Türkiye Gündemi

Özel bir okulda yaklaşık 30 öğrenci iddiaya göre yedikleri yemek sonrası rahatsızlanarak hastanelere başvurdu.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Avcılar’da kimliği henüz belirlenemeyen motosikletli iki şahıs, tatlıcı dükkanına silahlı saldırı saldırı düzenledi.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkan aracın takla atmasıyla meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 3 kişi yaralandı

1 hafta önce Çaycuma

Çaycuma Kaymakamı Sayın Adem Kaya, Çaycuma Belediyesi Perşembe Salonu’nda gerçekleştirilen Çaycuma’nın Almanya’daki kardeş kenti Lennestadt ile Kardeş Kent Protokolü’nün 4. Yıl Kutlama Etkinliği ve Fahri Hemşehrilik Beratı Sunumu Töreni’ne katıldı.

1 hafta önce Spor

Zonguldaklı sporcu Efe Haktan Uzun,Bosna Hersek’de yapılacak Ümitler Taekwondo Avrupa Şampiyonasında ay yıldızlı forma altında Türkiye'yi temsil edecek.

1 hafta önce Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen gıda etkinliğinde gıda güvenliğine dikkat çekilerek, gıda israfı ve sürdürülebilir tarımın önemi konuşuldu

1 hafta önce Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, vergi borçlularının isimleri İl ve İlçe Vergi Dairelerinde askıya çıkarıldı.

1 hafta önce Düzce

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu’na giden 186 öğrencinin katılımıyla 16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinliği düzenledi.

1 hafta önce Düzce

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Düzce Şube Başkanı Özgür Sağlam’ın da aralarında bulunduğu heyet ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti.

1 hafta önce Düzce

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü tarafından “ErasmusDays” etkinlikleri kapsamında düzenlenen İspanya Günü, öğrencilerin coşkulu katılımı ile gerçekleştirildi.

Backlink Paketleri