2 gün önce Karabük

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, darbe anayasasında vesayetçi ruhu azaltmaya yönelik önemli yapısal reformları gerçekleştirdiklerini belirterek, Türkiye'nin yeni bir anayasayı hak ettiğini söyledi.

2 gün önce Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, kapalı yoldaki demir yığınına çarpan otomobildeki Gökberk Y.'nin bacağına demir saplandı.

2 gün önce Türkiye Gündemi

Bir üniversite öğrencisi, arkadaşları tarafından banyoda ölü bulundu.

2 gün önce Karabük

Sosyal medya üzerinden yaptığı yayınla yardım isteyen genç kızın ifadesi ortaya çıktı

2 gün önce Kilimli

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde bir karı koca evlerinde ölü bulundu.

2 gün önce Karabük

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Yenidoğan çetesiyle ilgili 22 kişi tutuklandı, soruşturma sürüyor” dedi.

2 gün önce Zonguldak

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla bir yürüyüş düzenledi. Parti binası önünden başlayan yürüyüş, Madenci Anıtı’nda sona erdi.

2 gün önce Siyaset

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresi, Karaca Düğün salonunda yoğun bir katılım ile yapılırken, mevcut başkan Ali Duyar ve yönetimi tek liste ile gidilen seçimlerde güven tazeledi

2 gün önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 17. Olağan İl Gençlik Kolları Özgür Has Kongresi’nde konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, partisinin başarısının yalnızca maddi imkanlarla elde edilmediğini vurguladı.

2 gün önce Türkiye Gündemi

Gece yarısı meydana gelen feci kazada, alkollü bir sürücünün çarptığı motosiklet sürücüsü Kadir Kanmaz hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri