Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ve Meksikalı yarışmacıların zorlu parkurlarda yarıştığı 'Survivor Mexico' yarışması, Filyos beldesinde başladı. Filyos Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı 'Survivor Mexico' yarışmasının parkurları, beldenin kale mevkiinde Cumartesi ve Pazar günü kuruldu.

Bugün ise Acun Medya ekibi çekimlere başladı. Yarışmacılar, hazırlanan parkurlarda kıyasıya mücadele ederken, çekimler belde genelinde büyük ilgi gördü. Filyos'taki çekimlerin yanı sıra, Bartın'ın Amasra ilçesinin Siyah İnci Plajı ve Kızılkum'da, ayrıca Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü'nün Küçük Ağız olarak bilinen Gücceağzı kesiminde de parkurlar kuruldu.

Çaycuma'yı sağanak yağış vurdu Çaycuma'yı sağanak yağış vurdu

Acun Medya ekibi, 20 Temmuz tarihine kadar bu bölgelerde çeşitli parkurlar kurarak 'Survivor Mexico' çekimlerine devam edecek. Yarışmanın çekimlerinin yapıldığı alanlar, hem yerel halk hem de ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

Filyos Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu büyük organizasyon, bölgeye hareketlilik kazandırırken, yarışmanın heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

Çaycuma Survivor 2Çaycuma Survivor 1

Kaynak: Haber Merkezi