Zonguldak

TOÇ-BİR-SEN ve Tarım Müdürlüğü’nden engellilere yardım eli

Zonguldak İl Tarım Müdürlüğü personelleri Ramazan Şimşek, Eyüp Altın ve TOÇ-BİR-SEN İl Sekreteri Ertan Albas, üyesi oldukları Çatalağzı Engelliler Derneği'ne 7 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunarak anlamlı bir destek sundular.

Abone Ol

TOÇ-BİR-SEN İl Sekreteri Ertan Albas, banka promosyonlarının bir kısmını engellilerin ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeler için kullanmayı kararlaştırdıklarını belirtti. Arkadaşlarıyla birlikte bu bağışı yaparak, engellilerin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Albas, "Her insan bir engelli adayıdır. Biz de arkadaşlarımızla birlikte dernek başkanımıza sandalye bağış talebimizi ilettik. Çok şükür ki sandalyeler yerlerine ulaştı ve biz de bu katkıdan dolayı mutlu olduk." dedi.
Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas ise Zonguldak İl Tarım Müdürlüğü personellerine ve TOÇ-BİR-SEN İl Sekreteri Ertan Albas’a bu duyarlı ve örnek davranışları için teşekkür etti. 
Başkan, engelliler ve dernek adına büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bu tür yardımların engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Ayrıca, bu tür desteklerin devam etmesini dileyerek, dernek olarak engelli vatandaşlar için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.