Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligi hedef koyan Devrek Belediyespor, 2024-2025 sezonu kadrosu için kolları sıvadı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, Zonguldak’ın kalburüstü futbolcularına bir bir teklifte bulunuyor. Güçlü bir kadro oluşturup mücadele edeceği Süper Amatör Ligi domine etmek isteyen Devrek ekibi, şampiyon olup direkt olarak Bölgesel Amatör Ligdeki yerini almayı planlıyor.

2017-2018 sezonunda yükseldiği Bölgesel Amatör Ligde aralıksız 5 sezon mücadele eden Devrek Belediyespor, 2022-2023 sezonunda ligi 7’nci sırada bitirmesine rağmen “3 takımla temsil edilen illere uygulanan statü” doğrultusunda puantajda diğer iki Zonguldak temsilcisinin arkasında kaldığı için direkt küme düşmüştü.

Geride kalan 2023-2024 sezonunda yerel düzeyde en üst lig seviyesi olan Süper Amatör Ligde mücadele eden Kırmızı-Beyazlı takım, puan puana bitirdiği Kilimli Belediyespor’la oynadığı Bölgesel Amatör Lige yükselme Play-Off finalini penaltı atışları sonucu 4-3 kaybedince, hedeflediği yarı profesyonel ligi bir yıl erteledi.

Devrek Belediyespor, Zafer Bayramı’nı kutladı Devrek Belediyespor, Zafer Bayramı’nı kutladı

29 Eylül tarihinde başlaması planlanan 2024-2025 sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Lige geri dönmek isteyen Devrek Belediyespor, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği genel kurulda yenilediği yönetim kuruluyla birlikte yapılanma sürecini başlattı.

Teknik ekip ve futbolcu kadrosunu yeniden şekillendirecek olan Devrek Belediyespor yönetiminin transfer politikası, profesyonel geçmişi olan, Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşamış yüksek potansiyelli futbolcuları kapsıyor.

Bu doğrultuda transfer listesindeki futbolcularla görüşmelere başlayan Devrek yönetimi, transfer pazarının önde ve kalburüstü futbolcularına bir bir teklifte bulunup şartlarını sunuyor.

Transferde her mevki için nokta atışı yapıp güçlü bir kadro oluşturmayı amaçlayan Devrek temsilcisi, sıfır kilometre kadrosuyla ligde fark yaratıp Play-Off’a kalmadan direkt olarak şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ