Zonguldak

Uyuma zabıta!

Kendisini “kafe” olarak lanse edip fahiş fiyattan çay kahve satan wc’siz işletmeleri denetle

Abone Ol

Zonguldak'ta iğrenç olay! Öz kızlarına tecavüz etti, hamile bıraktı, cezaevinde penisini kesti! Zonguldak'ta iğrenç olay! Öz kızlarına tecavüz etti, hamile bıraktı, cezaevinde penisini kesti!

Ehliyetsiz sürücü, baba ve 4 yaşındaki oğlunu hayattan kopardı Ehliyetsiz sürücü, baba ve 4 yaşındaki oğlunu hayattan kopardı

Özellikle Zonguldak kent merkezinde kendilerini “kafe” olarak tanıtan ve böylece diğer çay ocaklarına göre daha yüksek fiyattan çay kahve satan bazı işletmeler Zonguldak Belediyesini ve Belediye Zabıtasını da istismar edip küçük düşürüyorlar.

Bunların bir kısmının ruhsatlarında “kafe” yazmadığı halde nasıl olup da kafe gibi satış yapabildikleri anlaşılamazken ruhsatlarında “kafe” yazanların da bir kafenin gerektirdiği şartları taşımadıkları vatandaşlarca öne sürülüyor. Böyle kendini kafe olarak tanıtan işletmelerin çoğunluğunun ayrı ayrı erkek ve bayan tuvaletleri bulunmuyor. Bunların nasıl olup da ruhsat aldıkları ise bilinmiyor. Bu konudan da en çok bayar müşteriler yakınıyor. Bu arada böyle tuvaletsiz kafelerin de Zonguldak’a yakışmadığı ve çağdışı bir görünüm arz ettikleri gözlerden kaçmıyor. Böyle durumları ise kentin turizm geleceğine bir darbe olarak yorumlanırken Zonguldak Valiliğinin de bu konu için gereken koordine görevini yerine getirmesi bekleniyor.

Zonguldak Belediye zabıtasının da bu nedenlerle bunları acilen denetlemeleri, çay kahve fiyatlarını ve wc’lerinin olup olmadığını kontrol etmeleri kamuoyunca isteniyor.