Zonguldak’ta AKP gerçekten de halkın gülmekten yerlere yatacağı konuları savunmayı sürdürüyor, bir anlamda da eski AKP’li belediye yönetimini savunmak v e kenti getirdiği içinden çıkılmaz durumu unutturmak için gülünç fikirler ileri sürerek kendini aklamaya çalışmaya başladı.

Bunlardan birisi de Acılık’a yapılacak olan yaya geçidi konusu. Ancak AKP’liler buna “yaya geçidi” demiyor, üstünden araç geçmeyeceğini bildikleri halde “köprü” demeyi sürdürüyorlar.

Bu durumlar da halkın garibine gidiyor ve eleştiri konusu oluyor.

Mithatpaşa İlkokulu öğrencilerine kavuşuyor Mithatpaşa İlkokulu öğrencilerine kavuşuyor

AKP’nin kendi kendini küçük düşürdüğünü belirten vatandaşlar “ hani derler ya, ölümü gösterip  sıtmaya razı etmek, işte AKP’nin de yaptığı bu; canım Fevkani köprüyü, devasa ve sağlam bir köprüyü, kentin çeşitli caddeleri ile meydanlarını birbirine bağlayan bir estetik güzellik abidesini akıl almaz bir biçimde yıktılar, şimdi bu minyatür yaya geçidini bizlere muazzam bir esermiş gibi sunmaya çalışıyorlar, bunun yorumunu gelecekte tarih çok iyi yapacaktır, o güzelim köprüyü yıkanları unutmadık ve unutmamaya da devam edeceğiz” şeklinde görüş belirtiyorlar.

Köprü 2024 18 1 (2)

Köprü 2024 18 1 (3)

Köprü 2024 18 1 (1)

Muhabir: Sermet Aksu