Zonguldak

Vatandaşlardan kampanyaya destek

Zonguldak’ta Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk tarafından düzenlenen atık kitap toplama etkinliğine katkı sağlamaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde kapının önüne defter ve kitap bıraktı.

Abone Ol

Zonguldak’ta Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk tarafından düzenlenen atık kitap toplama etkinliğine katkı sağlamaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde kapının önüne defter ve kitap bıraktı.

Zonguldak Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk her sene olduğu gibi bu senede atık defter ve kitap toplama kampanyası başlattı. Kampanyada hayırsever vatandaşlar tarafından toplanan defter kitaplar daha sonra ihraç sahibi ailelere dağıtılıyor. Bu kampanyayı duyan hayırsever vatandaş sabahın erken saatlerinde muhtarlığın önüne atık defter ve kitap bıraktı. “Atık defter kitap kampanyamız biliyorsunuz. Her yıl bu aylarda düzenli olarak devam ediyor. Biz çağrımızı yaptık sağ olsun vatandaşın biri saat sekizde kapının önüne bayağı bir atık defter bırakmış. Vatandaşımızdan özellikle rica ediyoruz. Vatandaşımızın duyarlılığını bize herkes göstersin evlerinde atık defter kitapları atmasınlar, yakmasınlar versinler biz bunları okula getirelim okul müdürümüze okul aile birliğimize teslim edelim. Bu konuda duyarlı olan tüm vatandaşlarımıza çocuklarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırseverden destek bekliyoruz

Ayrıca kuran kursu öğrencilerine yönelik farklı bir organizasyon başlattıklarını ifade edem Arslantürk, “Kur'an kursları camilerdeki kuran kursları başladı. Şimdi dokuz camimiz sekiz tanesi terakkide bir tanesi de başka camide o mahallede olmak üzere dokuz tane camimizde şu an 350’ye yakın öğrencimiz var. İnşallah Perşembe günü bunlarla ilgili organizasyonumuza da başlıyoruz haftada bir gün bunlara yine geçen yıl olduğu gibi karpuz, ayran, simit, yaş pasta, dondurma ve farklı farklı şeylerde hediyelerimiz olacak. Geçen gün yaptığımız organizasyonumuzu bu seneye tekrar yapacağız. Buradan hayırsever vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Herkesi duyarlı ve bize yardımcı olay davet ediyoruz” şeklinde konuştu.