Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 9. Olağan Kongresi sonrasında Başkan Mustafa Yorulmaz değerlendirmelerde bulundu. 

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 9. Olağan Kongresi yapıldı ve mevcut başkan Mustafa Yorulmaz güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Yeni yönetim ise Mustafa Yorulmaz başkanlığında, Caihan Köktürk, Remzi Adakoğlu, Ahmet Yelkenci ve Dulkadın Avcı'dan oluştu.

Mustafa Yorulmaz: “20 Yaşındaki Çocuklarımızı Bu Ülke İçin Verdik”

Güven tazeleyen Mustafa Yorulmaz, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 
"1996'nın 15'inde benim oğlum şehit oldu. 1997'de derneğimizi kurduk ve o zamandan beri bu kurumun başındayım. Bu kongremizde ilk defa salon dolup taştı. Biz 20 yaşındaki evlatlarımızı bu ülke için verdik ve şehit aileleri de bugüne kadar bizi yalnız bırakmadılar. Allah nasip ederse bundan sonra da görevimize devam edeceğiz. İyi bir insan yetiştirmek hedefimiz."

Yorulmaz, konuşmasında kongreye katılan ve destek veren Avukat Osman Odabaş, eski belediye başkanı Secaattin Gonca, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP İl Başkanı Devrim Dural ve CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’na teşekkürlerini iletti. Ayrıca kongredeki yoğun katılımın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Yorulmaz, "Hayatımda böyle kalabalık bir kongre görmedim” dedi.

Akın Kavi olayında şok karar: 3'ü de serbest! Akın Kavi olayında şok karar: 3'ü de serbest!

Yorulmaz, şehit ailelerine, gazilere ve yerel basına teşekkür ederek sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bize bu görevi verdikleri için şehit ailelerimize, gazilerimize minnettarım. Yerel basın da açıklamalarımıza yer verdiği için çok teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse, bundan sonra yapmamız gereken işlerimiz de var ve onları da gerçekleştireceğiz." 

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma