Zonguldak Belediyesi sosyal medya hesabından açıklama yaparak dolandırıcılara karşı uyardı. Yeşil Mahalle ve civarında şüpheli şahısların belediye adına su arıtıcısı satışı yaptığını belirterek vatandaşların bunlara itibar etmemesini istedi.

Zonguldak Belediyesinden yapılan açıklamada

"Değerli Zonguldaklılar, Son günlerde Yeşilmahalle ve çevresinde, bazı şüpheli şahısların  'Zonguldak Belediyesi' adına evlerinize girerek su arıtıcısı satışı yapmaya çalıştıkları konusunda ihbarlar alınmıştır. Bu kişiler, belediyemizin su ölçme hizmeti sunduğu yönünde yanlış bilgiler vererek vatandaşlarımızı yanıltmaya çalışmaktadır. Kamuoyunu bilgilendirmek isteriz ki, içme suyu tahlil işlemlerini ilgili mevzuata göre Belediyemiz ve İl Sağlık Müdürlüğü koordineli bir şekilde, içme suyu şebekesinden ve depolardan  alınan numuneler üzerinden yürütmektedir.

Bu tür durumlarla karşılaştığınızda lütfen dikkatli olun ve  şüpheli kişilere itibar etmeyin. Benzer bir durumla karşılaşırsanız, hemen emniyet güçlerine haber vermenizi rica ederiz. Ayrıca, belediyemizle ilgili herhangi bir bilgiyi doğrulama ihtiyacınız olduğunda, Zonguldak Belediyesi 444 06 67 numaralı Çağrı Merkezimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur".

Kent konseyi Kapuz ve Tersane’ye baksın Kent konseyi Kapuz ve Tersane’ye baksın

Belediyeden Dolandırıcı Uyarısı 2

Kaynak: Bülten