Zonguldak’ta, amatör futbolun köklü kulübü Terakkispor, 2024-2025 sezonu kadrosu için düğmeye bastı. Mücadele edeceği Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Bordo-Beyazlı kulüp, bu doğrultuda oluşturacağı kadronun ilk transferini Arhan Çakıroğlu ile yaptı. Altyapısından yetiştiği Zonguldak Kömürspor’da, 2020-2023 sezonları arasında A takım deneyimi yaşayan Çakıroğlu, yeni futbol sezonunda Terakkispor’un başarısı için ter dökecek.

Bölgesel Amatör Lig hakkını kaybeden Kozlu Belediyespor, Süper Amatör Ligden başlayacak Bölgesel Amatör Lig hakkını kaybeden Kozlu Belediyespor, Süper Amatör Ligden başlayacak

Kulüp başkanlığını Cüneyt Öztür’ün yaptığı, babası Muammer Öztür ile ağabeyi Ceyhun Öztür’ün yönetim kurulunda yer aldığı Terakkispor, geçen sezon Play-Off’ta kaçırarak ertelediği Süper Amatör Lige, 2024-2025 sezonunda mutlaka çıkmak istiyor.

Bu düşünce doğrultusunda transfer perdesini erken aralayan Terakkispor, Zonguldak Kömürspor geçmişi bulunan, son iki sezonda Mavi Şimşekspor, Karamanspor ve Ayiçispor formaları giyen 19 yaşındaki Arhan Çakıroğlu’nun transferini bitirdi.

Terakkispor camiası ile spor kamuoyuna duyurulan genç futbolcunun transferiyle yeni sezonun ilk dış transferini gerçekleştiren Birinci Amatör Küme ekibi, şampiyonluk kadrosuna takviyelerini sürdürecek.

Terakkispor Kulüp Başkanı Cüneyt Öztür, hedeflerinin Terakkispor’u üst liglere çıkarmak olduğunu, 2024-2025 sezonu öncesi iyi bir kadro yapılanmasına gidip Süper Amatör Lige yükseleceklerini söyledi.

Öte yandan, Terakkispor’daki yapılanma sadece kadroyla sınırlı kalmayacak. Kalıcı tesisleşme adına da hamlelerle bulunacak Bordo-Beyazlı Başkan, futbolcuların konaklayıp kamp yapabilecekleri bir tesisi, kulübe kazandırmak istediklerini belirtti.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ