Kozlu Belediye Spor ve Kozlu Elit Spor Kulübü'nün düzenlediği ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Plaj Futbolu ve Plaj Voleybolu Turnuvası, Zonguldak'ın güzel sahil kasabası Kozlu'da yapılacak. Etkinlik, sporun ve eğlencenin bir arada olduğu unutulmaz bir hafta sonu vaat ediyor.

Turnuva, spor severleri bir araya getirerek hem rekabet dolu maçlar sunacak hem de katılımcılara ve izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. Kozlu sahilinin muhteşem manzarası eşliğinde gerçekleşecek olan turnuvada, plaj futbolu ve plaj voleybolu müsabakaları düzenlenecek.

Plaj futbolu turnuvasına katılacak takımlar, 5 as oyuncu ve en az 2 yedek oyuncudan oluşacak. Plaj voleybolu turnuvasına katılacak takımlar ise, 3 as oyuncu ve en az 1 yedek oyuncudan oluşacak şekilde kız ve erkek karışık takımlar olarak oluşturulabilecek.

Ödüller:

Yağlı direk yarışları nefesleri kesti, büyük ödülü kimse alamadı Yağlı direk yarışları nefesleri kesti, büyük ödülü kimse alamadı

1. Yarım altın
2. Gram altın
3. 1.000 TL

Turnuvada dereceye giren takımlar, değerli ödüllerle taçlandırılacak. Birinci olan takım yarım altın, ikinci olan takım gram altın, üçüncü olan takım ise 1.000 TL ödül kazanacak.

Turnuvaya katılmak isteyenler için başvurular başladı. Katılımcılar, başvurularını Mert Dilmen’e yapabilirler. İletişim için telefon numarası: 0546 789 8420.

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma