Çaycuma'da fabrika yangını kısmen kontrol altında Çaycuma'da fabrika yangını kısmen kontrol altında

Alınan bilgiye göre, bu yılda Zonguldak Öğretmen evinde buluşan Merkez ortaokulu ilk mezunlar bir araya gelerek geçmişinde yaşadıklarını tekrar beraberce görüştüler.

Zonguldak Merkez Ortaokulunda, Fen Lisesi öğretmeni Cumali Dedeoğlu yaptığı konuşmada, “1982 yılında Zonguldak Merkez ortaokulunda göreve başladım. 1987 yılında Milli Eğitim Bakanlığının rotasyonu ile Malatya’ya tayin oldum. 1997 yılında sosyal medyada Zonguldak’ta öğrenciler ile buluştum. Gazi Ortaokulunda aynı yıldan itibaren her yıl buluşuyoruz. Gelenek  haline getirdik. Bugünkü organizeyi hazırlayan Taşkın Bayrak’a teşekkür ediyorum. O dönemdeki öğrenciler geldikleri için sağ olsunlar hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak Merkez Ortaokulunda  öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür olarak  görev yapan Ahmet Özdemir de konuşmasında, “1985 yılında öğretmen olarak atandım. 1988 yılında Gazi İlköğretim okulunda müdür yardımcısı 2005 yılında da okul müdürü oldum. Zonguldak Merkez Ortaokulu okul değil eğitim yuvası. Cumali Dedeoğlu öğretmenim her yıl buraya geliyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Katılan öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Gazi bir başka okul” dedi.

Zonguldak Merkez Ortaokulu  mezunları düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek sohbet edip toplu fotoğraf çektirdi.

Zonguldak Valisi asayiş olayları hakkında bilgi verdi Zonguldak Valisi asayiş olayları hakkında bilgi verdi

Whats App Image 2024 06 30 At 14.25.07 (1)

Whats App Image 2024 06 30 At 14.25.07 (2)

Muhabir: Handan Alataş