Zonguldak

Zonguldak’a yeni araçlar geliyor. Yetki Ahmet Güral Karayılmaz’da!

Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Zonguldak İl Özel İdaresi’ne önemli bir araç desteği sağlayacak. Bakanlık, Zonguldak’a 400 adet çöp konteyneri, 1 adet çöp toplama aracı ve 1 adet kuka aracı hibe etti.

Abone Ol

Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Zonguldak İl Özel İdaresi’ne önemli bir araç desteği sağlayacak. Bakanlık, Zonguldak’a 400 adet çöp konteyneri, 1 adet çöp toplama aracı ve 1 adet kuka aracı hibe etti. Bu araç ve ekipmanların devir teslimi için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz’a yetki verildi. Bu karar, Zonguldak İl Genel Meclisi’nin 4. birleşiminde oy birliğiyle kabul edildi.

DEVREK’E SU KUYUSU MÜJDESİ 

Devrek İlçesi Eveyikli Köyü’nde son dönemde yaşanan içme suyu sıkıntısına çözüm getiriliyor. Şebeke suyundaki azalma nedeniyle köy halkının mağduriyetini gidermek amacıyla yeni bir su kuyusu açılması kararlaştırıldı. İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı İçme Suyu Ek Proje programına alınması için ilgili komisyonlar tarafından hazırlanan raporlar, il genel meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.

BAŞKAN KARAVELİ’DEN BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR 

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Meclis toplantısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti. Karaveli, konuşmasında, “Çevre Bakanlığı'ndan aldığımız hibeler konusunda her zaman Sayın Murat Kurum’un desteklerini gördük. Ayrıca, il başkanımıza ve milletvekillerimize de teşekkürü borç biliyorum. Bu yeni araçların Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı, bir sonraki birleşim için gün ve saat belirlenerek sona erdi.