Zonguldak

Zonguldak’ı ayağa kaldırdı! Genç kız, 'Ebeveyn kavgası ve dayaktan bıktım'

Zonguldak’ta ebeveyn kavgasından ve dayaktan bunalan iddia eden genç kızın feryadı duyanları şok etti. 

Abone Ol

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Doğramacı Sokak’ta, yaklaşık bir saat boyunca sinir krizi geçiren genç kızı arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. 
Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Gazipaşa Caddesi arkasında bulunan Doğramacı Sokak’ta meydana geldi. Saat 17:00 sıralarında bağırarak ağlamaya başlayan ve alkollü olduğu düşünülen genç kızın yardımına arkadaşları koştu. Yaklaşık bir saat boyunca bağırarak ağlayan genç kızın söyledikleri ise kan dondurdu. Sürekli şiddet gördüğünü vurgulayan genç kızın, anne ve babasının kavgasını da anlattığı görüldü. 
Öte yandan genç kız, arkadaşlarına “Bıktım artık. Sürekli dayak yiyorum boşansınlar artık. Gerçekten bıktım. Yatıyorum dayak yiyorum, kalkıyorum dayak yiyorum.   Korkuyorum ben artık anlıyor musunuz beni? Yeter ya. Anneme vurmasın diye araya ben giriyorum. Ben anneme vurmasın diye babama vurmak zorunda kalıyorum. Allah için boşansınlar.” dedi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri 16 yaşındaki genç kızla görüştükten sonra olay yerinden ayrıldı. 
Öte yandan, alkollü olduğu için ayakta durmakta güçlük yaşayan genç kızı, arkadaşının kucağında taşıdığı görüldü. 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA