Özellikle Çaydamar ve Üzülmez derelerinin birleştiği Acılık Deresi'nde devam eden ıslah çalışmaları sırasında dere kenarına çift sıra park edilen araçlar, trafikte ciddi sıkıntılara yol açıyor.

MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti

Şehir merkezindeki işlerini halletmek isteyen yayalar ve sürücüler, bu park sorununun acilen çözülmesini talep ediyor. Vatandaşlar, "Şehir merkezine her gün gezmek için aracıyla inenler var. Bu durum park sorununa neden oluyor. Zonguldak’ın her yeri dolmuşla on dakika mesafede, gereksiz yere benzin harcıyorlar. Şehirde ulaşım zaten sıkıntılı durumda iken, bir de bu park sorunu herkesi usandırdı." şeklinde tepkilerini dile getiriyor.

Vatandaşlar, yoğun saatlerde trafiği felç eden bu durumun önüne geçilmesi için yetkililere çağrıda bulunuyor. Özellikle çift sıra park eden araçlara karşı daha sıkı denetimlerin yapılması ve gerekli cezai işlemlerin uygulanması gerektiği belirtiliyor. Zonguldak Belediyesi ve trafik yetkililerinin bu sorunu çözmek için acil önlemler alması bekleniyor. 

Whats App Image 2024 07 31 At 11.14.25

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma