Zabıta ekipleri pazar esnafını denetledi Zabıta ekipleri pazar esnafını denetledi

Zonguldak’ta bir araya gelen kadınlar Gazze için destek sağlamak amacıyla sahilde stant açtı. 1 hafta sürecek kermesin gelirleri Gazze’ye gönderilecek.

Zonguldak’ta bir araya gelen kadınlar Gazze için yardım kampanyası başlattı. İş insanları ve bağışçıların destekleri ile kurulan destek standından 1 hafta boyunca toplanan gelirler. Gazze’ye gönderilecek.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Betül Demir, “Zonguldak kadınlar olarak destek olmak istedik bir adım atalım, arkamızdan gelen çok olur diye düşündük. Hamdolsun da arkamıza takılanlar oldu. Bütün gelir şeye Gazze'ye gidecek Allah'ın izniyle Hani şu dönem iyilerin ve kötülerin ayrıştığı bir dönem. Ne yapabilirsek ne kadar faydamız olursa onun büyüklüğü küçüklüğü hiç önemli değil. İnsanoğlu şu anda seçim yapmak zorunda. İyilikten yana mı kötülükten yana mı? Bir seçimimizi iyilikten ya Yaptık. İyilikten yana seçim yapanlar aramıza gelsin. Bizimle beraber olsun diye davet ediyoruz. İnşallah Allah'ın izniyle de bu yardımı ulaştırmaya gayret edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle, Zonguldak halkının ve firmalarının, iş adamlarının desteğiyle inşallah oluşturduğumuz kermesi bir hafta sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

929121E2 D67D 4Cb8 B8A6 5Fa8E2D4E735

Muhabir: Sertaç Özdemir