Gazipaşa caddesinde yer alan Akmercan Doğal gaz tahsilat merkezi aracısız ödemeler konusunda vatandaşların beklentisine tam olarak cevap veriyor ve buraya borçlarını yatıran insanlar da aracı bürolara en az 6 lira tutarında bir meblağ ödemekten kurtuluyorlar.

Ancak ödeme işlemleri için bu merkeze gelen vatandaşların yakındığı tek konu ise bazen gereksiz yere sıra beklemek. Bu bekleyişin de gişelere açma-kapama işlemleri için başvuran abonelerin yarattığı sıkıntıdan kaynaklandığı belirtiliyor.

Açma-kapama işlemlerinin bazen 20 dakika hatta yarım saat sürebildiğini belirten vatandaşlar “genelde üç gişeden iki gişe olarak çalışılıyor, bir tanesi böyle meşgul edilince sıra oluşuyor, gereksiz yere bekletiliyoruz, bunun çözümü açma-kapama işleminin merkezin başka bir bölümündeki bir memur ya da memurlarca ve üst katlarda gerçekleştirilmesidir” şeklinde görüş belirtiyorlar.

Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi

Akmercan Vatandaş 2

Muhabir: Sermet Aksu