Zonguldakspor tarihinde önemli bir yere sahip İsmail Eryiğit, yeşil sahalara tekrar geri dönüş hazırlığında. 57 yaşındaki teknik direktör, 2024-2025 futbol sezonunda yarışmacı teknik direktör kimliğiyle boy gösterecek.

Zonguldakspor’da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra teknik direktörlüğe geçiş yapan İsmail Eryiğit, kırmızı-lacivertli takımda 2005 ile 2007 yılları arasında gençlik gelişim teknik sorumlusu olarak görev yaptı. Altyapıda iki yıl çalıştıktan sonra profesyonel takım antrenörü olarak A takımda sorumluluk üstlenen Eryiğit, o dönem 3. Ligde mücadele eden Zonguldakspor’a 2009 yılına kadar hizmet etti.

Zonguldakspor’dan sonra 2012 yılında Kilimli Belediyespor’da profesyonel takım antrenörlüğü yapan Eryiğit, sarı-siyahlı takımdaki görev süresinin ardından işleri dolayısıyla teknik direktörlük görevine ara vermek zorunda kaldı.

3. Ligde 2024-2025 sezonu statüsü belli oldu! 2. Lige çıkmak hiç kolay olmayacak 3. Ligde 2024-2025 sezonu statüsü belli oldu! 2. Lige çıkmak hiç kolay olmayacak

12 yıl süren aranın ardından Zonguldaklı teknik direktör, 2024-2025 sezonu öncesi yeşil sahalara geri dönüş yapma kararı aldı. Kendisini şimdiden yeni futbol sezonuna hazırlayan İsmail hoca, amatör ya da profesyonel ayırt etmeksizin gelecek teklifleri değerlendirecek.

Yarışmacı teknik direktör kimliğiyle yeşil sahalarda uzun aradan sonra yeniden boy gösterecek olan İsmail Eryiğit, başarıya odaklı teknik adam profiliyle Zonguldak futboluna yeni bir soluk getirecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ