Emniyet ve Jandarma suçlulara göz açtırmıyor Emniyet ve Jandarma suçlulara göz açtırmıyor

Zonguldak'ta toplu taşımaya gelen zam şoför esnafı arasında tartışmaya neden oldu. Şoför esnafı zammın fazla olduğunu öğrenci 17 sivil ise 20 lira olmasını istedi. 

Zonguldak'ta toplu taşıma ücretlerine uygulanmak istenen zam hem vatandaşın hem de dolmuşcu esnafının tepkisi ile karşılandı. Dolmuşcu esnafı sivil ücretin 17 liradan 25 liraya öğrenci ücretinin 13 liradan 20 liraya çıkmasının işleri düşüreceği gerekçesiyle istemiyor. Yapılan zammın fazla olduğunu ifade eden şoför esnafı sivil ücretin 20 lira öğrencinin ise 17 lira olmasını istedi. 

ZAM İŞLERİ DÜŞÜRECEK

Dolmuşcu esnafı ücretlerin yeni tarifeye geçilmesi halinde vatandaşları zorlayacağı ve bu nedenle işleri düşüreceğini düşünürken bir kısım dolmuşcu esnafı artan maliyetler nedeniyle zammın uygulanmasını istedi.

KISA SÜREDE KARAR VERİLECEK

Toplu taşıma ücretlerine yansayacak zam ücretleri kısa sürede belli olacak. Hem vatandaşı hem de dolmuşcu esnafını ilgilendiren kararın bu hafta karara baglanarak uygulamaya geçeceği öğrenilirken fiyatların ne olacağı ise belirsizliğini koruyor.

En Pahali Ulaşim 2202

Muhabir: Sertaç Özdemir