Zonguldak’ta kız meselesi yüzünden husumet yaşadıkları iddia edilen Berkay K. (19), karşılaştıkları an kendisine saldıran boksör Rıdvan Kızıltoprak’ı (22) tabancayla göğsünden vurarak yaraladı. Olay, bir taksi durağının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Zonguldak Belediyesi Kent Lokantası hizmete açıldı Zonguldak Belediyesi Kent Lokantası hizmete açıldı

Olay, dün akşam saatlerinde Yeşilmahalle Kapuz Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Rıdvan Kızıltoprak, arkadaşlarıyla denize giderken bir grupla tartışma yaşadı. Bu sırada Kızıltoprak’ın Kapuz Plajı'nda olduğunu öğrenen Berkay K., ticari taksiyle olay yerine gitti. Cadde üzerinde karşılaşan iki grup arasında gerginlik tırmandı. Kızıltoprak ve arkadaşları, ticari taksiden inerek Berkay K.’nin bulunduğu taksiye doğru ilerledi. Tam bu esnada, taksinin içinden açılan ateşle Kızıltoprak göğsünden vuruldu. Çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılan Kızıltoprak’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hızlı bir operasyonla Berkay K.’yi saklandığı yerde ruhsatsız tabancasıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Kızıltoprak’ın ticari taksiye yöneldiği, taksinin kapısını açtıktan sonra koşarak uzaklaştığı ve göğsünden vurulmuş halde tişörtünde kan izi olduğu görüldü.

Hastanede ifadesi alınan Rıdvan Kızıltoprak, kız arkadaşının çocukluk arkadaşı olan Berkay K. ile aralarında herhangi bir husumet bulunmadığını söyledi. Berkay K. ise emniyette susma hakkını kullandı. Berkay K.’nin savcılıktaki işlemleri devam ediyor.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA