Aniden bastırdı, vatandaşlar hazırlıksız yakalandı Aniden bastırdı, vatandaşlar hazırlıksız yakalandı

Alaplı Aşağıdağ Köyü Muhtarı İsmail Sevim, geleneksel hale gelen Kurban Bayramı futbol turnuvasına tüm takımları davet etti. Turnuvanın Komite Başkanı Sevim, turnuvayla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtar İsmail Sevim, her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen futbol turnuvasını bu yıl da Kurban Bayramı'nda düzenleyeceklerini belirtti. Sevim, "Geleneksel hale gelen futbol turnuvasını Kurban Bayramı'nda da yapacağız. Tüm köylerimizi bu coşkuya ve heyecana davet ediyoruz. Turnuvaya katılan takımlardan köy muhtarlarını da komiteye alacağız," dedi.

Turnuvaya katılmak isteyen takımların başvurularını yapabilmeleri için iletişim bilgilerini paylaşan Sevim, "Turnuvaya katılmak isteyenler 0 (536) 337 06 59 numaralı telefonu arayabilir," şeklinde konuştu.

Bu geleneksel turnuva, köyler arasında dayanışmayı ve birlikteliği pekiştiren önemli bir etkinlik olarak kabul ediliyor. Kurban Bayramı boyunca sürecek olan turnuva, hem eğlenceli hem de rekabet dolu anlara sahne olacak. Köylerin turnuvaya olan ilgisi ve katılımı, etkinliğin coşkusunu daha da artıracak.

Muhabir: Ersen Berk ÇELİK