Zonguldak

Zonguldak'ta mağaza çalışanından gizli çekim skandalı; Yüzlerce kadını gizlice kayda almış

Zonguldak'ta bir giyim mağazasında görevli çalışan, ayağına sabitlediği özel bir düzenekle soyunma kabinindeki müşterileri gizlice videoya çekti.

Abone Ol

Zincir markette uyuz vakası! Personel izne ayrıldı Zincir markette uyuz vakası! Personel izne ayrıldı

Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı

Zonguldak'ta bir giyim mağazasında görevli çalışan, ayağına sabitlediği özel bir düzenekle soyunma kabinindeki müşterileri gizlice videoya çekti. Olay, bir kadının durumu fark etmesi üzerine polisin gerçekleştirdiği operasyonla ortaya çıktı.

KADIN MÜŞTERİ FARKEDİP, POLİSE BAŞVURDU

Esas 67 Burda AVM'de bir giyim mağazasında çalışan M.K., isimli şahıs  cep telefonunu ayakkabısına yerleştirerek, soyunma kabininde kıyafet deneyen kadın müşterileri gizlice kayıta aldı. Mağaza görevlisinin, kabin kapısı ile zemin arasındaki boşluktan görüntü aldığı kadının durumu fark etmesi üzerine durumu yakınlarına anlatarak polise başvurdu.

YAPILAN İNCELEMEDE YÜZLERCE KADINA AİT GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Genç kadının ihbarı üzerine harekete geçen Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri M.K., mağaza içinde yapılan aramada gözaltına alınırken, cep telefonuna el konuldu. M.K.’nın cep telefonunda yapılan incelemelerde, daha önce birçok kadını aynı yöntemle videoya çektiği belirlendi. Yüzlerce kadına ait görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, genç kadın ve ailesinin şikayeti üzerine M.K. gözaltına alındı.