Zonguldak’ta ormanlık alanda nefes kesen kovalamaca! 2 kişi yakalandı Zonguldak’ta ormanlık alanda nefes kesen kovalamaca! 2 kişi yakalandı

Türkiye, Zonguldak’ta iki kızına tecavüz eden babayı konuşuyor! Türkiye, Zonguldak’ta iki kızına tecavüz eden babayı konuşuyor!

Bolu kadar olamıyoruz! Yere çöp atana ceza Zonguldak'ta da uygulansın Bolu kadar olamıyoruz! Yere çöp atana ceza Zonguldak'ta da uygulansın

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, Çaydeğirmeni beldesinde düzenlenen bir nişan töreninde çıkan kavgada bir kişi yaralandı.

İddialara göre, O.D. ile T.M. arasında daha önce yaşanan alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunuyordu. Nişan törenine gelen O.D.'yi gören T.M. ile aralarında tartışma başladı ve bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçak ve kuru sıkı bir silahın kullanıldığı kavgada iki kadın baygınlık geçirdi. Kavgayı ayırmak isteyen M.P. ise aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Hafif yaralanan M.P., kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi oldu.

Olay yerine Çaydeğirmeni Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesiyle kavga yatıştırıldı. Bu sırada T.M., olay yerinden kaçmak isterken yüksekten düşerek yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan T.M., hastaneye kaldırıldı. Kavga sonrası bir araçta da maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.
Öte yandan topluluğa bıçakla saldırı yapan ve silahla hedef gözetmeksizin ateş atan şahın dışarda gezmesi herkes tarafından hayretle karşılanıyor. 

Devrekte Olayli Gece 3

Devrekte Olayli Gece 2

A W259664 03

A W259664 04

Devrek'te İlköğretim haftası kutlama programı Devrek'te İlköğretim haftası kutlama programı

A W259664 05

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma