Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( ZONSİAD ) iş birliğinde Zonguldak Valiliği’nin himayelerinde Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması maksadı ile gerçekleştirilen, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesine olanak sağlayacak olan,3-4-5 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşen “ 2.Zonguldak Genel Ticaret Fuarı” açıldı.

Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan açılış törenine; Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, ZBEÜ Rektörü Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer, İl Müdürleri ve Daire Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, fuar iştirakçileri ve ziyaretçiler katılım sağladı. Açılış töreninin ardından protokol üyeleri fuarda kurulan stantları ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) işbirliği ve Zonguldak Valiliği’nin desteğiyle Zonguldak’ın genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamayı, ticari ekonomisine can suyu olarak, kentte sürdürülebilirlik ve çeşitli firmaların ev sahipliği yapabileceği, yatırımcı firmaların ilgisini çekerek yeni projelere olanak sunabileceğini, Almanya ve Zonguldak ile genel ticaret fuarları açısından köprü kurarak Avrupa ve Almanya ticaret hacmini geliştirmeyi amaçlıyor.

Fuar 4 5 Mayıs tarihleri 10:00-18:00 saatleri arasında tüm ziyaretçilere açık olacak

B03963Af D47F 4E38 B054 5391Aef4Ed62

21700A0A 0758 4229 817E 9Ad09F859978

Editör: Sertaç Özdemir