Alaplı

Alaplı’da Devlet-millet el ele…

Alaplı ilçesine bağlı Sarıkadı köyünde, köy sakinleri Alaplı Kaymakamlığının malzeme desteğiyle imece geleneğini canlandırarak devlet-millet işbirliğinin güzel bir örneğini sergiliyor.

Abone Ol

Köylüler, Alaplı Kaymakamlığının sağladığı malzeme desteğiyle köylerinin temel altyapısını ve yollarını birlikte yapıyorlar.

Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Sarıkadı köyü sakinlerinin Kaymakamlığın malzeme desteğiyle imece geleneğini yaşatarak köylerinde devlet-millet işbirliğinin güzel bir örneğini sergilediklerini ifade etti. Yılmaz, Sarıkadı köyüne temel altyapı ve içme suyu altyapısını yenileme ve toprak yolları betonlama konularında malzeme desteği sağladıklarını belirterek, "Köy sakinleri, kendi işçilikleriyle köylerinin içme suyu ve temel altyapısını yenilemişlerdir. Şimdi ise köy ve mahalle içi toprak yollarını bir araya gelerek betonlamak suretiyle örnek bir çalışma gerçekleştirmektedirler. Sarıkadı köyümüzde altyapı ve yol sorununu çözmüş olmaktan dolayı hep birlikte mutluluk duyuyoruz. Köylülerimizi bu örnek çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Köy Muhtarı ve köy sakinleri de sağlanan desteğe memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. /Haber Merkezi

Paravan operasyonu: 2 şüpheli adliyede Paravan operasyonu: 2 şüpheli adliyede

Kadırga’da alkollü şahıs dehşeti! Kadırga’da alkollü şahıs dehşeti!

Jandarma Teşkilatının 184. yılı kutlanıyor... Jandarma Teşkilatının 184. yılı kutlanıyor...