Çaycuma Haberleri

Çaycuma haberleri ve güncel Çaycuma gelişmeleri, Çaycuma ile ilgili tüm video, Çaycuma fotoğrafları ve Çaycuma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikanın çalışanları önceki gün yedikleri yemekten ve sudan zehirlendikleri gerekçesiyle hastaneye başvurdular.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde gençler belediyenin yasakladığı iskeleye çıkarak tehlikeye aldırmadan canlarını hiçe saydılar.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 71 yaşındaki adam, iş yerinin önünde sandalyede ölü bulundu.

Çaycuma

Kocaeli'nde bir emekli uzman çavuş, 8 ay önce boşandığı eşi ve oğlunu silahla öldürüp 23 yaşındaki kızı Nurseda'yı da yaralayarak...

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı İhsanoğlu Köyü'nde meydana gelen feci kazada, traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Çaycuma

Zonguldak’ın sevilen simalarından "Kömür Çavuş" lakaplı Hilmi Yüksel hayatını kaybetti.

Çaycuma

Zonguldak'ta uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi yakalandı.

Çaycuma

Çaycuma ilçesi Güzeloğlu Köyü'nde bir evde çıkan yangın, elektrikli bir ev aletinin sebep olduğu yangında evi kullanılamaz hale getirdi.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Yukarıihsaniye köyünde kahverengi kokarca’ya yönelik biyolojik mücadele başladı.

Çaycuma

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde denize serinlemek için giren ve bir anda boğulma tehlikesi geçiren iki kişi cankurtaranların sayesinde kurtuldu.

Çaycuma

Çaycuma ilçesinin Perşembe-Nebioğlu kara yolunda meydana gelen kazada araçlardan biri çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre...

Çaycuma

Çaycuma'da bulunan 55 sanayici ve iş insanına Devlet Hastanesi'ne katkı ve destekte bulunmaları amacıyla kahvaltılı plaket takdim töreni gerçekleştirildi.

Backlink Paketleri