Cinayet Haberleri

Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri, Cinayet ile ilgili tüm video, Cinayet fotoğrafları ve Cinayet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Makine mühendisi Savaş Taş'ın tekstil atölyesinde silahla vurularak öldürülmesine ilişkin açılan davanın ilk duruşması görüldü.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde eski kiracısını av tüfeğiyle vurarak öldürmekten tutuklanan sanık, yeniden hakim karşısına çıktı.

Türkiye Gündemi

İzmir Barosu avukatlarından Zeliha Ay, Karşıyaka ilçesindeki evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Bayrampaşa'da cesedi parçalanarak derin dondurucuya konulan Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar'ın katil zanlısı cinayeti itiraf etti.

Türkiye Gündemi

20 yaşındaki genç, annesini ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Annesini ve babasını öldürdükten sonra evin arka bahçesinde saklanmaya çalışan genç, polis...

Kastamonu

Kastamonu'da, birlikte yaşadığı iddia edilen kadının kocasını öldüren şahıs, "Kendimi bir anda gerçekleşen olayın içinde buldum" dedi.

Türkiye Gündemi

Bir kadın, kavga ettiği eski sevgilisini sokak ortasında silahla boğazından vurdu.

Türkiye Gündemi

Adana’da sokakta tartıştığı bir kişiyi öldürüp kaçan şüpheli yakalanıp tutuklandı. Cinayetle ilgili bir şüphelinin daha arandığı öğrenildi.

Türkiye Gündemi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kooperatifte çalışan mevsimlik işçi, kaldığı odada pompalıyla göğsünden vurulmuş halde bulundu.

Türkiye Gündemi

Bursa’da otomobil kullanan Mustafa Ekşi’nin boğazından bıçaklayarak ölümüne sebep olan çalışanı sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Adana’da bir kişiyi tabanca ile vurarak öldürmekten tutuklanan katil zanlısı ifadesinde, "Öldürmek istemiyordum, ayağına ateş etmek istedim" dedi.

Türkiye Gündemi

Karabük'te kayınpederi tarafından tüfekle vurularak ağır yaralanan Ümit Yarbaşı (30), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri