İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Trafikte makas atarak ilerleyen araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Akşam saatlerinde arkadaşıyla müzik dinleyen 16 yaşındaki İ.D. pencereden silah sıkıp o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Dünya

Motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun yargılandığı davada karar çıktı.

Türkiye Gündemi

49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin, iddiaya göre dışarıda kafasına aldığı darbe sonucu kanlar içerisinde evine geldi.

Türkiye Gündemi

Evlenme teklifini reddeden Ahmet Taştan tarafından vurularak öldürülen 19 yaşındaki Kader İrgören'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Türkiye Gündemi

Alkollü cip sürücüsünün çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Alkollü olduğu belirlenen şahıs gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Evine giderken motosikletli iki şahsın silahlı saldırısına uğrayan bir çocuk babası Hasan Kozluk hayatını kaybetti.

Düzce

TEM Otoyolu Düzce geçişinde yol ortasında duran şahin vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Şahini montlarına saran hayvanseverler, Düzce Doğa Koruma ve Milli...

Türkiye Gündemi

Atık toplama merkezindeki buzdolabında 15 yaşında yabancı uyruklu şahsa ait erkek cesedi bulundu.

Zonguldak

Zonguldak'ta kar yağışı etkili olurken, Zonguldak-İstanbul ve Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Türkiye Gündemi

İBB Arıtma Tesisi’nde çalışan bir şahıs, neden ters baktın tartışmasında Beyoğlu Belediyesi temizlik personelini sırtından bıçakladı.

Türkiye Gündemi

İstanbul’da sosyete ve magazin dünyasına uyuşturucu temin eden biri avukat iki şüpheli düzenlenen operasyonda suçüstü yakalandı. Avukat olmasından dolayı polis...

Backlink Paketleri