İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kartal açıklarında demirleyen bir yük gemisinin kaptanı, geminin içinde düşüp kafasını vurması sonucu hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Gece kulübünde çıkan tartışma sonrası silahlarla mekanı tarayan saldırganlarla, olaya müdahale eden polis arasında çatışma çıktı.

Türkiye Gündemi

Çatı katında çıkan kavgada yabancı uyruklu bir kişi, arkadaşını baltayla öldürdükten sonra başını keserek aşağı attı.

Türkiye Gündemi

Yabancı uyruklu bir kadını bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, “İstemeden oldu” dedi.

Türkiye Gündemi

Bir şahıs, sokak sokak gezerek önüne geleni bıçakladı. Yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırılırken, polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Türkiye Gündemi

Sultangazi’de motorlu 2 saldırgan, caddedeki vatandaşlara rastgele ateş açtı. 2 vatandaş ayağından yaralanırken, saldırı anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Zonguldak

Zonguldaklı Hakan Yağcı İstanbul'da meydana gelen feci kazada hayatını kaybetti.

Kastamonu

İstanbul’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden aynı aileden üç kişi, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde toprağa verildi.

Türkiye Gündemi

Erkek arkadaşı tarafından uzun namlulu silahla vurulan Nazlı Elmas, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

5 katlı binanın 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın 4 yaşındaki çocuğun dikkatiyle fark edilirken, mahsur kalan 8...

Türkiye Gündemi

Tofaş marka araç ile hafif ticari aracın karıştığı kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, kız arkadaşını uzun namlulu silahla vücudunun 4 yerinden vurarak ağır yaraladı. Gözaltına alınan zanlı, polis ekiplerine verdiği ifadede...

Backlink Paketleri