Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan bir kadın kuaföründe iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerine polis takviyesi istendi.

Eşine laf atıldığı gerekçesiyle kavga ettiği şahıs tarafından bıçaklanan genç adam hayatını kaybetti.

Sapanca ilçesinde karşılaştığı husumetlisi ile kavga ettiği esnada dayak yiyen şahıs 2 kişiyi silahla yaraladı.

Karabük

Bir genç caddede yürüdüğü sırada baba ve oğlunun saldırısı sonrası yüzü kanlar içinde kalan genç, ayakkabı dükkanına sığındı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Mithatpaşa Mahallesi'nde, Şemsi Denizer Sokak'ta meydana gelen olayda, iki grup arasında büyük bir kavga yaşandı.

Asayiş

Zonguldak’ta genç kızlar sokak ortasında birbirlerine girdiler. Polis ekipleri olaya müdahale ettiler. 

Yabancı uyruklu şahısların kaldığı apartman dairesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Miras yüzünden anlaşmazlık yaşayan kardeşler konuşmak için bir araya geldikten kısa süre sonra tartışmaya başladı. Ev içerisinde başlayan tartışma sokakta...

Bolu

 Bolu’da dün gece saatlerinde kalabalık iki grup arasından çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu

Sokakta iki grup arasında çıkan kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun, dükkanının önünde bekleyen Selçuk Dayan’ın şah damarına isabet etti.

Bartın

Bartın'da akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gürültü yapan gençleri uyarmak için parka giden 34 yaşındaki Fatih Haymana, tartıştığı 17 yaşındaki genç tarafından bıçaklandı.

Backlink Paketleri