Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük’te gece saatlerinde çıkan silahlı kavgada, 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Gündüz tartıştığı adamı tabancayla yaralayan adam, akşam saatlerinde de kendini vurarak hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak’ta iki grup arasında çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Asayiş

Zonguldak'ta düğünde havaya ateş açma tartışmasında 25 yaşındaki Akın Kaçmak'ın ölümüne sebep olan olayda; babaya 18 yıla kadar ve oğluna...

Türkiye Gündemi

Alkollü bir restoran, mekanda tartışma yaşayan müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. Şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

İnşaat işçilerinin sopalı kavgası kameraya yansıdı. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi'nde meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Dükkan sahibinin, kiracısından dükkanı boşaltmasını istemesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi bıçakla, 5 kişi ise darp sonucu yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kavga ettiği erkek arkadaşının evini basan kadın, mahalleyi birbirine kattı.

Asayiş

Zonguldak’ta, İncivez Mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgada yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Olayda 1 kişi yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde amca yeğen arasında çıkan kavgada başından ve karnından yaralanan Ekrem Selam, hakemlik görevi yaptığı öğrenildi.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde apartman toplantısında aidat tartışması kanlı bitti. Tartışma kavgaya döndü, 5 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak kent merkezinde bir kafede müşteri ile garson birbirine girdi. Vatandaşların araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

Backlink Paketleri