Tokat Haberleri

Tokat haberleri ve güncel Tokat gelişmeleri, Tokat ile ilgili tüm video, Tokat fotoğrafları ve Tokat haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Tokat'ta evinin bahçesindeki serasında çeşitli ürünler yetiştiren Bülent İçmez, Amerika'dan 20 yıl önce gelen domates tohumlarını kullandı.

Türkiye Gündemi

Araç sürücüsü ve yaya arasında çıkan yol verme kavgası kanlı bitti, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Genel

Tokat'ta, Tokat İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timleri, Almus Baraj Gölü'nde yaralı bir leyleği fark etti.

Türkiye Gündemi

Tokat'ta bir vatandaş ağaç keserken gerilen kavak ağacının çarpmasından dolayı hayatını kaybetti.

Tokat'ta Öğrenci servisi ve otomobil çarpıştı 1 kişi hayatını kaybetti 11 kişi yaralandı.

Tokat’ta hafif ticari aracın istinat duvarına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Yerli turistlerin uğrak noktası olan Melik Gazi türbesinde mezarın üzerinde taş durdurabilenin dileğinin kabul olduğuna inanılıyor.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kargocu kılığına girerek Serkan Kurtgöz’ün öldürdüğü iddia edilen S.Y, 10 yıl önce Sekan Kurtgöz’ün kendisine tokat attığını...

Tokat’tın Niksar ilçesinde ilk defa vatandaşlarla buluşturulan kula rengi Toog’u gören yüzlerce vatandaş etrafını çevirdi.

Tokat’a ilk kez getirilen yerli ve milli araba Togg’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi, bir vatandaş ise eğilip kaputunu öptü.

Türkiye Gündemi

Tokat'ta minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Mardin Kızıltepe bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Tokatlı Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz şehit oldu.

Backlink Paketleri