Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tanca, Armutçuk'ta meydana gelen göçükte yaralanan madencileri ziyaret etti.

Zonguldak

Vali Hacıbektaşoğlu Uzun ve Furtun ile görüştü

Zonguldak

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve beraberindeki heyet Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Bolu'da Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın ve 16 köy muhtarı, Çanakkale'de şehit düşen dedelerini ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, öğrencilerle birlikte Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti. 

Zonguldak

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, beraberinde yerel ve ulusal basında görev yapan ve cemiyet yönetimi ile birlikte Emniyet Müdürü...

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Osman Zaimoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu TTK Kozlu Müessese Müdürlüğünde ziyaret ve incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Zonguldak

Rektör Özölçer Vali Hacıbektaşoğlu’na “Hayırlı Olsun” dedi, daha sona Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Vali Osman Hacıbektaşoğlu Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu’nun ailesini ziyaret etti

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta bugün görevine başlayan Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Pençe Kilit Harekatında şehit düşen Mustafa Sezer’in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Backlink Paketleri