Zonguldak Haberleri Haberleri

Zonguldak Haberleri haberleri ve güncel Zonguldak Haberleri gelişmeleri, Zonguldak Haberleri ile ilgili tüm video, Zonguldak Haberleri fotoğrafları ve Zonguldak Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’na ziyarette bulundu.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak’ta bulunan demiryolu hemzemin geçitlerindeki kaza tehlikesine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Zonguldak

Zonguldak’ta Rüzgarlımeşe dolmuşlarında hemen hemen her gün görmeye alışılan bir kadının, şoförlerle diyaloğu görenleri güldürdü. Bazı vatandaşlar ise yaşlı kadının...

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kafes operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 5’i Kdz. Adliyesi’ne sevk edildi. Firari iki şüpheliyi yakalama çalışması sürüyor.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu Okul Aile Birliği öğrenci velileri tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Devrek

Devrek Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Tülay Karademir ve Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Alanında kermes düzenledi.

Sağlık

Zonguldak'ta yeni doğan bir bebekte Eris varyantı görüldü.

Zonguldak

Zonguldak’ta Fevkani Köprüsü altında hırsızlık ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

Ekonomi

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, e-ticaretin son dönemlerde genel ticaret oranlarının yüzde 100’ün üzerinde arttığını açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak’ta yıkım kararı verilen fevkani köprüsünde çevreleme işlemleri devam ediyor

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, yabancı uyruklu şahısların TTK işçi alımı kuralarında yer alacak olmalarını eleştirdi.

Zonguldak

Zonguldak'ta hasarlı olduğu gerekçesiyle yıkılan merkez çarşısı binası projesi başlıyor. Geçici olarak kurulan balıkçı tezgâhları bu aksam kaldırılıyor.

Backlink Paketleri