Zonguldak Haberleri Haberleri

Zonguldak Haberleri haberleri ve güncel Zonguldak Haberleri gelişmeleri, Zonguldak Haberleri ile ilgili tüm video, Zonguldak Haberleri fotoğrafları ve Zonguldak Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı yaptığı açıklamada, “ Son bir haftadır, Gazze’de yaşanan gelişmeler yüreğimizi acıtmaktadır. İsrail’in...

Zonguldak

Zonguldak Madenci Korosu şefi Celal Abbas Yılmaz yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) teknoloji takımlarından B-Dispate Havacılık ve Uzay Takımı, 74. Uluslararası Uzay Kongresine katılmaya hak kazandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta özel güvenlik görevlilerine KAAN projesi eğitimi verildi.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Batı Karadeniz’de fırtına bekleniyor.

Asayiş

Zonguldak’ta iş yerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

Zonguldak

Zonguldak Kolejinde öğrenim görmüş dünya çapında bir müzik insanı, ailesi de kendisi gibi ünlü

Zonguldak

19 Ekim Muhtarlar günü tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de törenlerle kutlanacak.

Zonguldak

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak Merkez ve ilçelerinde halk otobüslerinde vize ücreti alınmaması gerektiğini belirtti.

Zonguldak

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, 2023 yılının ilk 10 ayında Tüketici Hakem Heyetine yapılan başvuruları değerlendirdi.

Zonguldak

DHMİ hizmetlerine göre Zonguldak Havalimanı 2023 yılında iç hat yolcu seferlerinde önemli bir artış yaşadı ve Türkiye genelinde ikinci sırada...

Zonguldak

Zonguldak’ta dün hava koşulları nedeniyle yıkımına ara verilen köprüde yıkım çalışmaları bu sabah itibari ile tekrar başladı.

Backlink Paketleri