Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Siyaset

Gelecek Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığına Tuğba Kabuk, Çaycuma Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanlığına Yıldız Kurt, Çaycuma Gelecek Partisi...

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikte aşure dağıttı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Zonguldak

ZGC ‘yi ziyaret eden CHP İl Başkanı Devrim Dural yerel basının önemine değindi ve Dünya üzerinde en fazla tutuklu gazetecinin...

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda devir teslim töreni bugün yapıldı. Parti binasında gerçekleşen törene Kadın Kolları Başkanı...

Zonguldak

Zonguldak'ta bir gurbetçi, evinin terasına taktırdığı tenteyi CİMER'e şikayet eden komşusunu, pankart asıp kahve içmeye davet etti.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi 20 ilde eş zamanlı yaptığı ortak basın açıklamasıyla fındık ve fındık üreticilerinin yaşadıkları problemlere dikkat çekti.

Kdz. Ereğli

İYİ Parti’den geçtiğimiz aylarda istifa eden Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve ekibi CHP’ye katıldı.

Zonguldak

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) ve Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı kutlandı.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı.

Spor
Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Gülüç Tersaneler mevkiinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Backlink Paketleri