Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos Beldesi Belediye Başkanı Erol Acar, beldede devam eden otel inşaatına ani bir inceleme gerçekleştirdi.

Zonguldak

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Norveç’te su ürünleri inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Zonguldak

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu: "Sel sularına verecek bir avuç bile toprağımız yok"

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde, Ketenciler köyünde yapılan operasyonla 15 farklı suçtan aranan bir şüpheli yakalandı.

Zonguldak

ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde, şişelere tıbbi kullanım için alkol doldurulduğu sırada meydana gelen, hemşire Gizem Elif Türk (25) ve...

Zonguldak

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ekonomi İşler Başkanı Nihat Zeybekçi beraberindekiler ile birlikte MFA Maske fabrikasını ziyaret etti.

Zonguldak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci Zonguldak'ta esnafı ziyaret etti, simit dağıttı.

Zonguldak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Dedeman’da gerçekleşen programın ardından Zonguldak Valiliği’ni ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak'ta sevgilisini darp eden gardiyan Y.K, geçmiş bir olay nedeniyle yeniden hakim karşısına çıkarak tutuklandı.

Siyaset

CHP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, son dönemde yaşanan çocuk cinayetleri ve istismar vakalarına ilişkin sert bir açıklama yaptı.

Zonguldak

Bir bardak çayın bile 15 liraya satıldığı Tıp Fakültesi Kantini yemek fiyatlarında da en lüks restoranları solladı

Siyaset

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, iş insanları ile yaptığı toplantıda konuştu.

Backlink Paketleri