Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kültür Sanat

Zonguldak’ta Paydaş Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, kuruluşunun 10. yılı kapsamında “Lotus Duo Flüt Keman Konseri” etkinliği düzenledi.

Zonguldak

Zonguldak'ta yoğun yağış ve fırtına nedeniyle limanda oluşan dalga liman arkası mevkiinde bulunan Fener yolunu yıktı.

Zonguldak

Zonguldak Merkeze bağlı Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’ne yerleştirilen dubalara aldırış etmeyen sürücüler yıl kenarlarına bıraktıkları araçlarla hem ambulanslara  hem...

Zonguldak

Zonguldak'ın en kalabalık mahallesinden birisi olan Tepebaşı Mahallesi Ahmet Galatalı Sokak' ta mahalle halkının maskotu olan iki gözü görmeyen kangal...

Spor

Zonguldak Spor Basket 67 takımı, yarın Site Spor Salonu’nda oynayacağı Fenerbahçe Opet karşılaşmasına maddi yetersizliklerden takım kuramaması nedeniyle çıkamayacak.

Zonguldak

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde, dikkatsiz bir motosiklet sürücüsü, seyir halindeki otomobile çarparak yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak Ankara kara yolunun Bakacakadı mevkiinde kontrolsüz şekilde yola çıkan ticari araca öğrenci servisi çarptı.

Zonguldak

Hak-İş Konfederasyonu Zonguldak İl Başkanı Nihat Oruç,  Filistin ve Gazze için Başlatılan yardım kampanyasına destek için çağrıda bulundu.

Zonguldak

Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ın katılımlarıyla Özel Eğitim Meslek Okulu (3. Kademe) öğrenci yemekhanesinin açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta sezonun ilk kestaneleri tezgahlarda yerini aldı. Boy boy satılan kestane fiyatları cep yaktı.

Zonguldak

Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Ekim ayı üçüncü birleşiminde Üzülmez Vadisi restoranı ve kafelerinin 10 yıllığına kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

Backlink Paketleri