Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi

Kozlu’ya bağlı dinlenme tesisleri ve plajlar özellikle bu sıcak yaz günlerinde binlerce vatandaşın tercih ettiği konaklama ve yeme içme merkezleri arasında.

Bunlardan Belediyeye bağlı Ilıksu Plajı temiz ve titiz işletmesiyle halkın da sevgi ve saygısını kazanmış durumda.

Kozlu Belediyesini de bu nedenle vatandaşlar kutluyorlar. Belediye başkanı Altuğ Dökmeci de Kozlu sahillerine turizm alanında daha çok ve çeşitli yatırımlar yapıp modern tesisler kazandıracaklarını açık açık belirtiyor ve önümüzdeki yıllarda buraların tüm ülke vatandaşlarının tercihleri arasında başta geleceğine inandığını vurguluyor.Turizm alanında Zonguldak’taki açığı kapatacaklarına inandığını belirten Başkan Dökmeci “bizi izlemeye devam edin” diyerek verdiği sözleri tutacağını belirtiyor.

Öte yandan Kozlu lıksuPlajına kurulu bulunan çeşitli kafe, restoran ve kahvaltı mekanları gibi yeme içme sektörü de buraya ayrı bir güzellik veriyor. Zonguldak, Kozlu, Kilimli ve hatta Çaycuma, Ereğli ve Bartın gibi il ilçe merkezlerinden çok sayıda vatandaş da buraya kahvaltı yapmaya geliyor.

Kendilerine kahvaltı sunan mekanları çok temiz, sundukları ürünleri de çok lezzetli ve ucuz bulduklarını belirten vatandaşlar “Türkiye’nin belki de en lezzetli kahvaltısı burada, her şey var, domates slalatalık bahçeden, biber bahçeden, isteyin hemen gözleme açıp sıcak sıcak getiriyorlar, kullandıkları malzemeler de en kaliteli ürünler, oturmaktan sıkılan da kalkıp denize girip geliyor, özellikle çocuklar buraya bayılıyor, Kozlu belediyesine ve başkan Altuğ Dökmeci’ye çok teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Kozluda Huzur Var 3

Kozluda Huzur Var 2

Kozluda Huzur Var 5

Kozluda Huzur Var 4

Muhabir: Sermet Aksu