Gökçebey

Nejdet Tıskaoğlu: 21 yılda 100 yıllık işler yaptık, büyük atılımların eşiğindeyiz

14 Mayıs 2023 genel seçimlerine 8 gün kala, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, seçim çalışmalarında vites artırdı. Tıskaoğlu Gökçebey’de sanayi sitesi esnafları ile buluştu.

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine 1 hafta gibi kısa bir süre kala Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, AK Parti Gökçebey ilçe Teşkilatı ile birlikte, Gökçebey Üçburgu Sanayi sitesi Esnafları ile buluştu.

Burada sanayi esnafı ile görüş alışverişinde bulunan Nejdet Tıskaoğlu, “Geçtiğimiz 21 senede, 100 yıllık işler başardık. Önümüzdeki Türkiye Yüzyılı’nda çok daha büyük atılımlar yapmak için temelleri attık. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın önderliğinde, halkımızla birlikte bu yolda ülkeyi çağ atlatacak yeni bir dönemin eşiğindeyiz

Tevazu samimiyet ve gayret ile yürüdüğümüz bu kutlu yolda Zonguldak halkı için Sıkılmadık el, Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız, ben Zonguldak Çocuğuyum ben buranın evladıyım sizler için Zonguldak için hep birlikte el ele gönül gönüle sandıkları patlatacağız.

Bize yüreklerini açan, desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerine kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Nejdet Tıskaoğlu, yaptığı ziyaretlerde, Gökçebey esnafı tarafından büyük bir sevgi ve destek ile karşılandı. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan:  Desteğinizle 4. Vekili Çıkaracağız Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan: Desteğinizle 4. Vekili Çıkaracağız

Odun yüklü TIR otomobilin üzerine uçtu! Odun yüklü TIR otomobilin üzerine uçtu!

Nejdet Tıskaoğlu: Büyük zaferlere imza atacağız Nejdet Tıskaoğlu: Büyük zaferlere imza atacağız

Gazipaşa’da büyük kavga!  Döner bıçakları havada uçuştu! Gazipaşa’da büyük kavga! Döner bıçakları havada uçuştu!