Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören yaptığı açıklamada, “15 Temmuz tarihi bir direnişin adıdır. Devletin en önemli kurumlarına sızarak, dış destekle demokrasiyi kesintiye uğratarak devleti ele geçirme planlarının yapıldığı bir zamandır” dedi.

Ören açıklamasında, “Devletin feraseti, dinamizmi ve milletimizin çok sağlam direnişiyle bertaraf edilmiştir. Her yıl kutlanması bence önemlidir” diyerek şunları söyledi:

Emniyet ve Jandarma suçlulara göz açtırmıyor Emniyet ve Jandarma suçlulara göz açtırmıyor

“Ordu'ya, polis teşkilatına yargıya, milli eğitimin hemen hemen her noktasına sirayet ederek ve bunu yaparken sureti Haktan görünüp biz okullarla Türk kültürünü dışarıya taşıyoruz içeride de yayın basım, dershanecilik ve pek çok alanda da önemli işler başarıyoruz algısıyla ve bunları hep Türk devleti ve milleti adına yapıyormuş gibi görünerek ihanet inşa edenleri asla unutmamamız gerekiyor. Çünkü devlet yıkılırsa, hepimiz yıkılırız. Devlet düşerse, bayrak düşer. Bayrak düşerse minare düşer. Bu sebeple namusumuza sahip çıkar gibi devletimize sahip çıkmalı ve onu tüm hassasiyetimizle koruyup kollamalıyız. Bu doğruyu 7'den 70'e herkesin beynine kodlamalıyız.

Demokrasiyi kesintiye uğratarak Devleti batının taşeronu olarak kullanmak isteyen tüm iç ve dış hainleri lanetle kınıyorum. Bu mücadelede bayraklık yapan sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve o gece “siz beni bırakın cumhurbaşkanını kurtarın"diyerek ve genel merkezin tüm ışıklarını yakarak havadaki bombacı helikopterlere meydan okuyan ve yine ikinci ordu komutanı vesilesiyle, ve tüm parti, Ocak ,sendika, teşkilatlarına devletin kesinlikle yanlarında olduğunu ifade ederek devletinin yanında kale gibi duran liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'ye minnet ve teşekkürlerimizi ifade etmek isterim .

Rabbim hem Türk dünyasının hem de İslam dünyasının kutup yıldızı olan ülkemizi her türlü şer odaklardan korusun ve muhafaza etsin. Rabbim devletimize Türk ve İslam ülkelerine yar olsun. Amin”

Kaynak: Bülten