1 ay önce Zonguldak

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde atölyede kaçak silah tamiri yaptığı tespit edilen şüpheli yakalandı.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Mahsur kaldığı asansörden kurtarılmaya çalışıldığı esnada 5. kattan boşluğa düşerek hayatını kaybeden 13 yaşındaki kızın ailesi, kurtarmaya gelen itfaiye ekiplerinin hiçbir güvenlik önlemi almadıklarını ve sorumsuz hareket ettiklerini ileri sürdü

1 ay önce Zonguldak

ZGC ‘yi ziyaret eden CHP İl Başkanı Devrim Dural yerel basının önemine değindi ve Dünya üzerinde en fazla tutuklu gazetecinin Türkiye’de olduğunu söyledi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Uyuşturucu madde etkisindeki bir kadın sokak ortasında rezillik çıkarttı. Kadın polis nezaretinde hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde "Hayat Boyu Öğrenme" toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

1 ay önce Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda devir teslim töreni bugün yapıldı. Parti binasında gerçekleşen törene Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, belediye başkanlarının eşleri ve çok sayıda partili katıldı.

1 ay önce Bolu

Bolu'dan Ankara'ya taleplerinin karşılanmadığı gerekçesiyle yürüyüş başlatan sendikaların toplu halde yürüyüşüne Bolu Valiliği izin vermedi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta kurulan giysi pazarında sabah saatleri olmasına rağmen hareketlilik yaşandı. Vatandaşlar birbirinden fazla çeşidin yer aldığı pazara uygun fiyatta ürün alabilmek için yarıştı.

Backlink Paketleri