1 ay önce Devrek

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Devrek’e yapılacak yatırımlar için Gençlik ve Spor Bakanlığında görüşmelerde bulundu.

1 ay önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Birlik Mahallesine uzay kafes yönetim ile 20.5 metre köprü yapılacağını, köprünün 1 ay sürede tamamlanacağını söyledi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta jandarma ekipleri çakar lamba takılı araca 6 bin 439 lira ceza kesti.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde kayınbirader ile enişte arasında yaşanan silahlı, yumruklu kavga, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta yaşanan 12 yaşındaki kız çocuğunun 15 yaşındaki erkek çocuğu tarafından cinsel istismara maruz kalması ile ilgili detaylar belli oldu.

1 ay önce Genel

Umut Arlı'nın ileri görüşlü hedefi, sektörde yenilikçi bir ivme yaratmak ve öncü bir konuma gelmekti

1 ay önce Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Zonguldak, Düzce, Bartın ve Kastamonu illeri için şiddetli yağış uyarısı yaptı.

1 ay önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekilli Saffet Bozkurt, Türkiye Taş Kömürü Kurumu Armutçuk Müessesesi Havalandırma Kuyusu İşi yapım İhalesinin 15 Ekim de gerçekleştireceği müjdesini verdi.

1 ay önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, geçtiğimiz yıllarda Zonguldak Kömürspor’a tahsis edilen otobüsün kulüpten geri alınması ile ilgili açıklama yaptı.

1 ay önce Çaycuma

Çaycuma ilçesinin Saltukova-Bartın kar yolunda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil takla atarak yoldan çıktı. Kazada iki kişi yaralandı.

Backlink Paketleri